Szem tetoválás

"A szem a lélek tükre" - tartja a mondás.

Valóban, ha megkérdezzük a nőket, mit szeretnek az arcukon a leginkább hangsúlyozni, szinte a legtöbbjük a szemét választja. Illetve választaná, ha lenne ideje naponta sminkelni, vagy akár csak egy kontúr vonalat húzni….ha pedig mégis elkészült a smink, jöhet az egész napos kontroll a tükörbe pillantgatva, hiszen olyan könnyen elkenődik a nehezen elkészült mű. Biztosan sok hölgytársam ismeri ezt a problémát, és annál nincs is borzalmasabb, mint egy elmaszatolódott smink…

...pedig a megoldás nem is olyan bonyolult!

Tartós sminktetoválással, könnyen és gyorsan varázsolhatunk igéző tekintetet, sminkelt hatású gyönyörű szemeket magunknak. A végeredmény csak tőlünk függ, saját igényünk dönti el, hogy természetes natúr kontúrozást vagy igazán ”dögös ”szemeket szeretnénk…

A jó szakember, a tetoválást megelőző konzultáción részletesen felméri a vendég igényét, és kiegészítve a saját tapasztalatával, szaktudásával megtervezi a vendég szeméhez, arcához-karakteréhez és a mindenkori sminkelési szokásaihoz legtökéletesebb szemhéjtetoválást, hiszen nem azért készíttetjük a sminktetoválást, hogy reggelente kiegészítő sminkekkel tegyük tökéletessé a megjelenésünket. Külön hangsúlyoznám a legtökéletesebb szemhéjkontúr kiválasztását, hiszen sok vendég nem is tudja mennyi kis ’trükk’ áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy az apróbb szemeket is kihangsúlyozhassuk, a nagy szemek vastagabb tetoválása pedig teljesen sminkhatásúnak tűnjön. Az ilyen sminktetoválások elkészítése, olyan kreatív technikák alkalmazását teszik szükségessé, melyek elsajátításához külön képzésen vesz részt a szakember, és az így megszerzett tudásával, majd gyakorlatával tud olyan szemhéjtetoválást készíteni, amire kevés kozmetikus képes, és amit a vendég évekig büszkén viselhet...de nem csak mi látjuk majd magunkon a változást, a környezetünk is észreveszi azt, hiszen mindennap tökéletes lesz a sminkünk és ezáltal a megjelenésünk.

A vendégek egy része azzal a kéréssel keres meg, hogy szeretné hangsúlyozni a szemét, de csakis természetes módon, szinte láthatatlanul. Nekik szoktam ajánlani a szempilla sűrítést.

A leggyakoribb kérés a felső szemhéj tetoválása közepes kontúrral ami a szem kiemelésének egyik legáltalánosabb, de mégis legjobb módja. Az alsó szemhéj kontúrozásánál több megoldásban gondolkozhatunk, és egy igazi kiegészítése lehet a felső szemhéj tetoválásnak. De ha ezeknél a tetoválásoknál is extrább megoldásban gondolkozunk, jöhet a látványosabb füstözés, a füstös szemhéj tetoválás, akár több rétegű vastagságban különböző színekkel. Sőt a most legújabb trend a belső szemzug világos „high light” púderezése, ezzel már tényleg őrületbe kergetjük a környezetünket, mert egy igazi sminkkel sem jutunk tökéletesebb szemhez. Milyen lesz a végeredmény, nézze meg a képgalériában.

Persze az ilyen látványos vastagság nem mindenkinek áll jól, de pontos tervezéssel, megbeszéléssel, a megfelelő szín kiválasztásával, megtalálhatjuk azt a sminktetoválást ami a legjobban illik az arcunk, szemünk formájához, és akkor akár a vastagabban tetovált szem is természetesen sminkeltnek tűnik, nem pedig túlzott, a szépséget rontó formának. Ezt saját tapasztalatból és a vendégeim visszajelzéseiből tudom, hisz a jó szakember munkája megtévesztésig hasonlít egy tökéletes sminkhez.

Hölgyeim még valami! Ahhoz, hogy Ön is tökéletes sminktetoválást viselhessen, egy olyan szakembert keressen, aki elkészíti azt a sminktetoválást, ami a legjobban áll Önnek, és birtokában van olyan tudásnak, és sminktetováló gépnek amivel ezt tökéletesen tudja megvalósítani. Nagyon fontos, a szakember munkáiról készült fotókat megnézni, mert ezekből láthatja, hogy Ön milyen sminktetoválást fog viselni.

Ne féljünk a szemhéjtetoválástól, mert egy ilyen beavatkozás után hosszú időre megszabadulhatunk az állandó szemfestegetésektől, és magabiztos megjelenést kapunk!


Sminktetoválás Centrum. Szem, száj, szemöldök, és orvosi tetoválás. Satíros szemöldök, szálazós és 3d technika