A sminktetováló gép

Sminktetoválás Centrum. Pigmentek sminktetováló géphez: szem, száj és szemöldök tetováláshoz.A Nouveau Contour megalkotta azt az Intel ® processzor által vezérelt "inteligent" sminktetováló gépet, ami a tökéletes biztonságot ötvözi a maximális tudással.

Mit jelent ez az Ön számára?

-Egy olyan sminktetováló gépet, amely, a világon elsőként, törődik az Ön biztonságával. Erről bővebben a biztonsági kézi fej, biztonsági tű menüben olvashat.

-Egy olyan magasabb szintű sminktetováló gépet, ahol az Intel ® processzora lévén mindig a tetoválás típusához megfelelő, digitális programot alkalmazzuk. Ez által az Ön sminktetoválásához mindig a megfelelő mélységben, a megfelelő leütés számmal visszük be a pigmentet. Így lesz az Ön sminktetoválása egyenletes és természetes. Ez azért nagyon fontos, mert az így bekerült pigmentek nem csak az új sminktetoválást teszik látványosan széppé, hanem amikor az Ön sminktetoválása több év után már megkopik, akkor sem okoz problémát korrigálni a felületet. Azzal, hogy ezt a digitális programot használjuk a sminktetoválás készítésekor, Önnek kisebb felületi sérülést okozunk, ez által kisebb a fájdalom, és gyorsabb a gyógyulás.

A Nouveau Contour cégnek több évtizedes tapasztalata van a gyártás, és a forgalmazás területén, a világ minden kontinensén. Emiatt egy olyan magas minőségi követelmény rendszer kialakítása vált szükségessé, amivel kevés hasonló profilú cég büszkélkedhet. Természetesen a Nouveau Contour cég is rendelkezik a legmagasabb minőségbiztosítási szabványok szerinti, (ISO 9001) és az egészségügyi (EN46001) tanúsítványokkal, így a sminktetováló gép is a legmodernebb technológiát követi.

Biztonsági kézi fej, biztonsági tű:

Nagyon fontos eleme a Nouveau Contour sminktetoválásoknak a biztonság. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, szükséges volt megalkotni két eszközt: a biztonsági kézi fejet és a biztonsági tűt. Az egyszer használatos steril biztonsági tű, amibe integrálták a tűt, a tűvezető szárat és a tűcsúcsot valamint a visszafolyást gátló kétirányú membránt, ez megakadályozza, hogy a biztonsági kézi fejbe visszakerüljön bármilyen anyag az előző tetoválások után, ez által megakadályozva az átfertőzést.

Ez a technológia az USA-ban - ahol az átfertőződés megelőzésére már régóta nagy hangsúlyt fektetnek-, lett szabadalmaztatva (US-Pat.#6505530 és 6345553 USA szabadalmi nyilvántartási számon), valamint az Egyesült Államok Kormányának Munkahelyi Biztonság és Egészségügyi Hivatala (OSHA) vizsgálatai kimutatták, hogy más technológiáknál fennáll a fertőzés veszély, a folyadékok (festék, vér, bőr) visszaszívódása, az esetlegesen fertőző levegő áramlása miatt a kézi fejen belül. Így elsőként a Nouveau Contour sminktetováló gépnél vált tökéletessé az átfertőzéssel szembeni védelem.

A pigmentek

A Nouveau Contour cég kifejlesztette a sminktetoválásokhoz szükséges, növényi alapú pigmentek nagy színválasztékát, amelyekből a színskála teljes palettája kikeverhető. A festékeknek nincs semmilyen ismert allergiát kiváltó mellékhatása, amit az itt található klinikai vizsgálatok is igazolnak.